k@ki2 SkoDenG

Wednesday, October 5, 2011

JOm NEnGok WAyanG MAlam NI

EH... EH... .malam ni saya cik echah baru nak p tgok wayang cita ni..


hahaa ketinggalan kan??
ahhh... ada aku kisah...... hohoho ada yang ckp best... dan ada jgk yg ckap xbest.... 
TAPI.... org ckp xkenal maka xcinta.... so, mlm ni la saat2 nebes yg dinantikan!! cewahhhh... mcm nk kena lamar ja mlm ni.. hahha .... xpa.. xpa... brangan la sat oiii..... hihi...

ha ni riview sikit cita "BINI2 Ku GangSTer" ni..... 

.......................................... *****************.................................................

Manja dan Herry adalah sepasang suami isteri yang sangat romantik dan saling sayang menyayangi. Bagi Herry, Manja adalah seorang isteri dan suri rumah yang baik. Sedaya upaya Manja cuba menyembunyikan identitinya sebagai seorang ketua kumpulan gangster. Dipejabat, Herry kerap dibuli oleh Mat Saja, tetapi setiap kali Herry dibuli pasti Mat Saja akan menerima balasannya. Perkahwinan mereka yang sudah berusia 2 tahun itu masih belum dianugerahkan anak disebabkan Manja yang pernah mengalami kecederaan perut akibat kisah silam, membuatkan Manja berasa serba salah lalu cuba mencarikan seorang isteri yang boleh memberikan anak untuk suaminya yang tersayang. Ia juga adalah untuk mengalih perhatian Herry dari mengetahui aktiviti luarnya yang semakin sibuk setelah bergelar ketua kawasan, tambahan pula kawasannya kerap diganggu oleh musuhnya Min Siam.


Manja melamar Reanna, rakan sepejabat Herry yang baru untuk menjadi madunya. Walaupun redha dengan perkahwinan suaminya yang baru, jauh disudut hatinya perasaan cemburu melihat kemesraan Reanna dan Herry. Maka berlakulah perang dingin antara Manja dan Reanna dirumah. Sedang mereka asyik bergaduh, tiba – tiba Herry menghilangkan diri. Kedua dua madu itu berusaha mencari Herry di merata tempat, Manja bergegas ke tempat musuhnya iaitu Min Siam, kerana khuatir Herry diculik ahli kumpulan Min Siam.


.....................................***********************..........................................
p/s : ini ehsan dari GSC okeh.... ermmmm... tp aku ngopi ja!! hahaa maap!! tp kalaw xcopi... xkan aku nak reka sndri kot kan... hehee ok bye!

No comments:

Post a Comment