k@ki2 SkoDenG

Tuesday, January 25, 2011

~ KeciAN Tertuduh.. Xdapt bela Diri.. hehhe ..... (^_^)

SITUASI : di Opis
Org yg Terlibat saMa dalam PRkara jAhat ni : K.Sue, K.nAimi, K.Ei Ein, Aku... & K.ShiDAh (terTUduH)

bORak 1

K.naiMI : K.Shidah, Jom Kita G alMNda tgh ari nAnti..

Tertuduh : Ala... Xnak la.. nti ape lak org dskeliling kata.. nti kecik ati downg
(mksodnya disini, si trtduh perlu mjga hati org2 dskeliling dia yg xpnah nk jg hti dia)



Lebih kurANg cm2 la Dialogue dorg... aku xdgr pn.... yg aku tawu.. tu la kisahnya...
Aku dpt tawu cita ni pon kak naIMi la Call Tmpat akU gtawu sal tu....hihihihiii

So, Aku pon Amek INisiatif Yg BIJAk lg la Geliga OTak,
TheN, Aku Create E- mAil Mcm NI :

----------------------------------------- **************** ---------------------------------------------

TAJuk : kAk shIDAh DIkatAKan soMBOng sEKArANG


Puan,

Merujuk kepada perkara yang tersebut di atas.

Dengan hormatnya saya ingin menyatakan hasrat hati yang dah sekian lama ‘terkubur’…

Nak dimudahkan cerita, nak tnya la puan 1 soalan…….

Knp puan xnak ikot ktorg keluar semata-mata nk jaga hati adik2 puan kat depan tu…

Perlukah puan berbuat demikian, seperti yang kita semua sedia maklum yang selama ini, adakah mereka (adik2 akak) menjaga Hati kamu wahai Puan Rosidah???

Diri ini bukan nak menyibuk atau apa, Cuma nak kepastian dripada pihak puan mengenai isu tersebut.

Maklum balas ini hendaklah dihantar selewat-lewatnya pada pkul 12.15 tgh hri..

Kerjasama dan tindakan serta-merta daripada pihak puan saya dahulukan dengan ucapan terima kasih.


Sekian,

EcAH CHUmel.. =D


s.k  : cik MOk
       LovE StorY
-------------------------------- ************************** --------------------------------------

HA.... cam tu la cite dia... pas da dpt e-mail tu... maka brsidang lah sidang PArlimen!!

hahahaaa..... ltih geLAK smsa bersidang tuh.... kiki

ktorg pon brdebat la antara 4 YB yg ada di prlimen tuh....

1 - YB IPoh
2 - Yb Santan
3 - YB KeponG
4 - Aku la... YB siK

DAN yg kesiannya... si TERtuduh tu la... Diam Membisu dan xbela dirI pLAK tuh!!! hahahahhaa

KCian giLA... kikiki =)

Tp KTORang Guraw2 JEk!!

PAs bis bsidang, kotrang POn gi La alamanda.....

Mkan KFC sx ... NYummmiii!!! sdap...
aku mkn Set C jom JIMAT.... Veri Delicious!!!


paSTU Teman K.sue Bayo duet KEta... hahhahaaaa

die Jek gi bayo kat cni..
aku lak gi .......

belek pnya belek dlam watsons tu..... ada la aku bekenan lip ice tu.... slalu aku pkai yg laen...
tp dah tgok yg tu cam cntik lak kaler dia...
so, brejam2 aku dlam tu..... aku just bli 1 ni jek!!! hehehheeee


tros balik opis tu aku pkai... ngEEE... best lak!!! hhahahaa......
jimat duet ari ni.... Bli lip ice jek!!! nggeh3.. tp mhal  gak la menda ni...
RM 10.95 Sen!! adehhh... ok la tu kan....

ckup la dlu.... aku da nk wat keja balik nih..... hihihi



papai...



regards,
cik KolikUshon (^_^)(^_^)

7 comments:

  1. akhirnya kak shidah tu pg alamanda tak??

    ReplyDelete
  2. hahahahaha. akhernye aku jumpe jugak blog budak kulikushon nih.. muahahahahahaa..

    dari dlu aku nk tanye..
    ape kebendenye 'kolikushon' nih?
    hhoho..

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. cik jah : g rasenye... hehehe lupe lak!! ahahahahhahahaa...

    nida : haha kolikushon tu mksodnye chumel lg kiut!! miahahhahaa.a.... :p

    ReplyDelete
  5. akhirnya tertuduh g la ecah n cik jah...
    tapi tetap gak dok takut dgn "adik die"

    :D

    ReplyDelete
  6. ecah pembetulan ye.. bukan AmbankIslamic la.. but "Am bank"

    ReplyDelete